Novice

Objava razpisa za sofinanciranje obratovalnih stroškov v gostinstvu in turizmu (9.4.2021) > več o tem

SPIRIT je za ponedeljek  14.4.2021 najavil razpis za sofinanciranje obratovalnih stroškov podjetjem, ki so utrpela izpad dohodkov zaradi posledic epidemije COVID-19.  Sofinanciranje stroškov bo v obliki pavšalnega zneska, največ 9.999,00 EUR.

Prijava na razpis bo možna preko spletnega portala s pomočjo digitalnih podpisov. Za pomoč pri pripravi se lahko obrnete na svetovalno podjetje Vinibis.  Pišite nam na gostinstvo@vinibis.si oz. nas pokličite na 040 200 323 (Andrej).

> več o razpisu

 


E-novice Vinibis (6.4.2021) > več o tem

Preberite si aktualne e-novice Vinibis glede pričakovanih razpisov v prihodnjih nekaj mesecih. Če bi želeli redno prejemati naše e-novice, se prijavite na našo obveščevalno listo.

 


V kratkem razpis za sofinanciranje obratovalnih stroškov v gostinstvu in turizmu (25.3.2021)

Opravljate dejavnost s področja gostinstva ali turizma in že težko pričakujete nepovratna sredstva s strani države? Prejmite do 9.999,00 EUR sofinanciranja stroškov za mikro, mala in srednja podjetja, ki opravljajo dejavnost na področju gostinstva in turizma.

V kratkem bo SPIRIT objavil razpis za sofinanciranje obratovalnih stroškov podjetjem, ki so utrpela izpad dohodkov zaradi posledic epidemije COVID-19.  Sofinanciranje stroškov bo v obliki pavšalnega zneska, največ 9.999,00 EUR. Na ta način bo država med gostince in turistična podjetja predvidoma razdelila 36,2 mio evrov. Prijavila se bodo lahko mala in srednja podjetja, ki opravljajo dejavnost v gostinstvu in turizmu.

Prijava na razpis bo predvidoma možna preko spletnega portala s pomočjo digitalnih podpisov. Za pomoč pri pripravi se lahko obrnete na svetovalno podjetje Vinibis.  Pišite nam na gostinstvo@vinibis.si oz. nas pokličite na 040 200 323 (Andrej).

 


Sredstva za nekaj vavčerjev že pošla, ministrstva objavljajo več razpisov (22.3.2021) > več o tem

Slovenski podjetniški sklad je s petkom zaprl še dva javna poziva za vavčerje zaradi porabljenih sredstev. Skupno je sklad zaprl že štiri javne pozive. Kljub temu nestrpno pričakujemo čas, da sklad prične vročati sklepe oziroma vabila k podpisu pogodb. Vmes ministrstva objavljajo nove razpise, ki jih lahko spremljate na podstrani “Aktualni razpisi”. V kolikor se želite prijaviti, nas kontaktirajte! Pišite nam na razpisi@vinibis.si oz. nas pokličite na 040 200 323 (Andrej).

 


Ministrstvo za infrastrukturo je objavilo najavo razpisov (1.3.2021) > več o tem

Ministrstvo za infrastrukturo je objavilo je pred kratkim objavilo najavo več razpisov s področja obnovljivih virov energije in trajnostne mobilnosti. Pričakujemo, da bodo razpisi objavljeni v marcu. V kolikor se želite prijaviti, nas kontaktirajte! Pišite nam na razpisi@vinibis.si oz. nas pokličite na 040 200 323 (Andrej).

 


Sklad je objavil pozive za več vavčerjev (12.2.2021) > več o tem

Slovenski podjetniški sklad je danes objavil pozive za več vavčerjev. Vsi vavčerji so odprti le do porabe sredstev. Pričakujemo, da bodo določeni zelo hitro zaprti. V kolikor se želite prijaviti, nas čim prej kontaktirajte! Pišite nam na vavcerji21@vinibis.si oz. nas pokličite na 040 200 323 (Andrej).

Za sodelovanje s Podjetniškim skladom boste za podpis pogodbe potrebovali digitalno potrdilo za zakonite zastopnike in priporočamo čimprejšnjo ureditev podpisnih digitalnih potrdil.

 


Najava razpisa za Spodbude za digitalno transformacijo MSP (10.2.2021)  > več o tem

Slovenski podjetniški sklad napoveduje objavo razpisa 2.4.2021 s katerim bo sofinanciral vlaganja v digitalizacijo poslovanja MSP podjetij. Upravičeni stroški bodo oprema, licence, storitve, stroški plač. Stopnja sofinanciranja bo predvidoma 60%, maksimalna višina subvencije do 100.000 EUR. S pred-pripravami vlog smo že pričeli. Podrobnosti lanskega razpisa lahko preverite na > povezavi.

 


Višina subvencij na nekaterih najbolj popularnih vavčerjih (1.2.2021) > več o tem

Glede na odziv bralcev na novico o ponovni objavi pozivov za vavčerje, objavljamo dodatne informacije o višini subvencij pri najbolj popularnih vavčerjih.

 


Možnost brezplačne pridobitev ocene digitalne zrelosti podjetja (1.2.2021) > več o tem

Digitalno središče Slovenije je objavilo poziv, ki prijavljenim podjetjem omogoča brezplačno pridobitev ocene digitalne zrelosti podjetja, ki je lahko pomembno izhodišče v pripravi digitalne strategije podjetja in z digitalizacijo povezanih razpisov. Več informacij je na voljo na strani DIH, kjer lahko oddate tudi prijavo na poziv.

 


E-novice Vinibis (19.1.2021) > več o tem

Preberite si aktualne e-novice Vinibis glede pričakovanih razpisov v prihodnjih nekaj mesecih. Če bi želeli redno prejemati naše e-novice, se prijavite na našo obveščevalno listo.

 


Najava razpisa P2 – Spodbude za zagon inovativnih podjetij (predvidoma v marcu) (19.1.2021) > več o tem

V kratkem se obeta razpis za sofinanciranje novoustanovljenih podjetij – startupov (ustanovljenih po 1.1.2020). Višina subvencije v prejšnjih letih je bila 54.000 EUR. Ker bodo roki za prijavo kratki, nas čimprej kontaktirajte na razpisi@vinibis.si ali preko kontaktnega obrazca. Več o produktu P2.

 


Objava razpisa  JPR2-SVP-2021-22 – za izbor kulturnih projektov (13.1.2021) > več o tem

Obveščamo vas, da je objavljen razpis Ministrstva za kulturo za sofinanciranje obnovitvenih del in izvedbo konservatorsko-restavratorskih posegov na nepremičnih spomenikih. Višina subvencij lahko znaša do 200.000 EUR.  Več o razpisu na tej povezavi.

 


Objava dopolnjenega razpisa  P7R 2020 – Mikrokrediti na problemskih območjih (13.1.2021) > več o tem

Obveščamo vas, da je objavljen popravljen razpis za dodelitev mikrokreditov na problemskih območjih. Višina kreditov lahko znaša med 5000 – 25.000 EUR.  Več o razpisu na tej povezavi.

 


Najava vavčerjev SPS  –  predvidoma v mesecu februarju 2020 (13.1.2021) > več o tem

Vavčerji so spodbude manjših vrednosti, ki so namenjene mikro, malim in srednje velikim podjetjem s katerimi Slovenski podjetniški sklad sofinancira posamezne storitev, s pomočjo katerih lahko podjetja krepijo svojo konkurenčnost in kompetence. Več o vavčerjih SPS.

Pričakujemo, da bodo možne prijave le do porabe sredstev, zato vas v primeru, da se nameravate prijaviti na razpis in da želite pomoč pri pripravi čimprej kontaktrate. Na voljo smo vam na razpisi@vinibis.si ali preko kontaktnega obrazca.

 


Najava produkta P1 PLUS  –  predvidoma v mesecu marcu 2020 (13.1.2021) > več o tem

Slovenski podjetniški sklad (SPS) bo tudi letos objavil razpis P1 plus – Garancije za bančne kredite s subvencijo obrestne mere, ki ga lahko pričakujemo marca 2021. Gre za dolgoletni že obstoječi razpis, kjer z  garancijo SPS, mikro, mala in srednje velika podjetja lažje, hitreje in ceneje pridobijo bančni kredit pod ugodnimi pogoji in z znižano obrestno mero. Peberite več.

V kolikor želite pomoč pri pripravi dokumentacije za razpis P1 plus smo vam na voljo na razpisi@vinibis.si ali preko kontaktnega obrazca.

 


Projekt Promocija Vinibis v tujini zaključen (30.10.2020) > več o tem

S projektom Promocija Vinibis v tujini (SPIRIT JPTT 2020) smo dobili sodoben, privlačen, promocijski video, ki nagovarja potencialne tuje stranke, podjetnike vseh vrst, ki jim ponuja  storitve in rešitve našega podjetja pri realizaciji podjetniških idej in projektov ter opravili optimizacijo spletnih strani za tuje trge kar omogoča tujim kupcem, da bodo lažje našli našo spletno mesto in povečala učinkovitost spletnega mesta. Več o projektu.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).


 

Projekt ROSE 2 zaključen (30.9.2020) > več o tem

S projektom ROSE 2 “Readiness Of Slovenian E-invoicing 2” smo izvedli nadgradnjo rezultatov projekta ROSE z namenom omogočiti avtomatizacijo celotnega procesa od naročila do plačila v javnem sektorju in gospodarstvu. Brošura: https://www.epos.si/assets/docs/ROSE_Zbornik2020_EN_Web.pdf

Več o projektu.


Projekt digitalizacije prodajnih poti (24.9.2020)

Spoštovani partnerji,

Obveščamo vas, da izvajamo aktivnosti digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih, z namenom blaženja posledic epidemije COVID19 in krepitvi našega mednarodnega poslovanja, boljšega sodelovanje s tujimi kupci, s tujo poslovno javnostjo in za boljšo za promocijo naših izdelkov in storitev na tujih trgih.

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na »Javnem pozivu za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo  na tujih trgih.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).


Sofinanciranje izdelave spletnih strani (21.5.2020)

Obveščamo vas, da smo v okviru vavčerja za digitalni marketing pridobili sofinanciranje izdelave spletnih strani. Naložbo  sofinancirata Republika Slovenija in Evropski sklad za regionalni razvoj v okviru vavčerja za digitalni marketing.

040 200 323