Politika uporabe piškotkov

Splošno

Naslov spletnega mesta je: https://www.nepovratna-sredstva.eu.
Lastnik in upravljavec spletne strani ter upravljavec osebnih podatkov je:

Vinibis, kreativa, svetovanje in vodenje projektov, d.o.o.
Sedež podjetja: Podzemelj 19, 8332 Gradac
PE Ljubljana: Selanova ulica 20, 1000 Ljubljana
Matična številka: 3712087
Davčna številka: SI 20230877
Direktor: Andrej Kure

Kontakt:
tel.: 040 200 323
e-pošta: razpisi@vinibis.si

Kaj so piškotki

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih spletne strani uporabljajo zato, da so izkušnje uporabnikov učinkovitejše.

Po zakonu lahko piškotke na vaši napravi shranjujemo, kadar so nujno potrebni za delovanje strani. Za vse druge vrste piškotkov potrebujemo vaše dovoljenje.

Ta stran uporablja različne vrste piškotkov. Nekateri se uporabljajo na zahtevo tujih strani, ki se pojavljajo na naši strani.

 Za zagotavljanje delovanja vseh funkcij spletnega mesta se uporabljajo naslednji piškotki (angl. cookies):

  • Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno.
  • Piškotki za spremljanje statistike so piškotki, ki jih potrebujemo za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje.
  • Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Namen je prikazovanje oglasov, ki so primerni in zanimivi za posameznega uporabnika 

Natančen opis posameznega piškotka in čas njegove namestitve sta razvidna iz naslednje tabele:

Ime piškotka Servis Vrsta Veljavnost Opis
  nepovratna-sredstva.eu Zahtevani piškotki 1 leto Uporablja se za shranjevanje odločitev uporabnika o piškotkih. Veljavnost piškotka je določena s strani uporabnika.
nepovratna-sredstva.eu Zahtevani piškotki    
_ga Google Analytics Piškotki za spremljanje statistike 2 leti Opravi registracijo edinstvene identitete (ID), ki se uporabi pri ustvarjanju statističnih podatkov o tem, kako obiskovalec uporablja spletno stran.
_gat Google Analytics Piškotki za spremljanje statistike Seja Aplikacija Google Analytics uporablja piškotek za uravnavanje števila zahtevkov.
_gid Google Analytics Piškotki za spremljanje statistike Seja Opravi registracijo edinstvene identitete (ID), ki se uporabi pri ustvarjanju statističnih podatkov o tem, kako obiskovalec uporablja spletno stran.

Politika uporabe piškotkov podatkov velja od 13. 11. 2019 in se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni. Kako Numo varuje vaše osebne podatke si lahko preberete v Politika varstva zasebnosti.

040 200 323