Iskanje po ključni besedi

Novo objavljeni vavčerji oktober 2021

Datum objave:

Rok za oddajo:

Višina sofinanciranja:

Slovenski podjetniški sklad je v septembru in oktobru 2021 ponovno postopoma objavlja oz še bo objavil celoten paket vavčerjev.

Na vsak posamezen vavčer se lahko prijavijo mikro, mala in srednje velika podjetja (ključen kriterij do 250 zaposlneih) s sedežem v R Sloveniji, ki se kot pravna ali fizična oseba, ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo in so organizirana kot gospodarske družbe, samostojni podjetniki posamezniki ali zadruge.

Vavčer za dvig digitalnih kompetenc – usposabljanje zaposlenih na področju pridobivanja digitalnih kompetenc in veščin. Subvencija do 600 eur po zaposlenemu, do 9.999 za celotno podjetje.

Vavčer za tržne raziskave tujih trgov – izdelava tržne raziskave z namenom vstopa na tuje trge. Subvencija do 2.500 eur.

Vavčer za pripravo digitalne strategije – izdelava digitalne strategije razvoja podjetja. Subvencija do 9.999 eur.

Vavčer za kibernetsko varnost – izdelava sistemskega varnostnega pregleda in/ali vdornega (penetracijskega) testa. Subvencija do 9.999 eur.

Vavčer za prototipiranje – izdelava prototipa novega izdelka ali storitve. Prijavijo se lahko le mlada podjetja, mlajša od 5 let. Subvencija do 5.000 eur.

 

Vavčer za digitalni marketing – najavljen, predvidena objava tekom oktobra. Sofinancira izdelavo nove spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme in mobilne aplikacije. Skupno max predvidoma do 8.500 eur.

 

Vavčer za udeležbe na mednarodnih forumih – konference, seminarji.

Vavčer za patente, modele, znamke – stroški prijave, registracije oz. zaščite.

Vavčer za statusno preoblikovanje družb – sp <-> d.o.o. <-> d.d. .

Vavčer za prenos lastništva.

Vavčer za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino.

Vavčer za celostno vrednotenje okoljskih vplivov (LCA)

Vavčer za uvajanje poslovne odličnosti po modelu EFQM v mikro, mala in srednje velika podjetja

Brezplačen posvet strokovnjaka

Želite še uspešnejše poslovati? Naročite se na brezplačen posvet našega strokovnjaka in preverite rešitve, ki vam bodo pomagale do lažje realizacije vaših idej in uspešnosti vašega poslovanja.

E-NOVICE

Prijava na E-novice

Bodite informirani o novih razpisih in pomembnih novicah.

040 200 323